Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Bedeniković, K. (2023). SPEKTROMETRIJSKE I KROMATOGRAFSKE METODE U PROIZVODNJI PIVA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:658138
Bedeniković, Kristina. "SPEKTROMETRIJSKE I KROMATOGRAFSKE METODE U PROIZVODNJI PIVA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:658138
Bedeniković, Kristina. "SPEKTROMETRIJSKE I KROMATOGRAFSKE METODE U PROIZVODNJI PIVA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:658138
Bedeniković, K. (2023). 'SPEKTROMETRIJSKE I KROMATOGRAFSKE METODE U PROIZVODNJI PIVA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:658138
Bedeniković K. SPEKTROMETRIJSKE I KROMATOGRAFSKE METODE U PROIZVODNJI PIVA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2023 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:658138
K. Bedeniković, "SPEKTROMETRIJSKE I KROMATOGRAFSKE METODE U PROIZVODNJI PIVA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:658138