završni rad
Heljda kao sirovina za pripremu sladovine

Hersa, Mateja
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Stručni studij Prehrambene tehnologije - redovni studij

Citirajte ovaj rad

Hersa, M. (2015). Heljda kao sirovina za pripremu sladovine (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:954845

Hersa, Mateja. "Heljda kao sirovina za pripremu sladovine." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:954845

Hersa, Mateja. "Heljda kao sirovina za pripremu sladovine." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:954845

Hersa, M. (2015). 'Heljda kao sirovina za pripremu sladovine', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:954845

Hersa M. Heljda kao sirovina za pripremu sladovine [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2015 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:954845

M. Hersa, "Heljda kao sirovina za pripremu sladovine", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:954845

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.