Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije Stručni studij Prehrambene tehnologije - redovni studij
Citirajte ovaj rad
Hersa, M. (2015). Heljda kao sirovina za pripremu sladovine (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:954845
Hersa, Mateja. "Heljda kao sirovina za pripremu sladovine." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:954845
Hersa, Mateja. "Heljda kao sirovina za pripremu sladovine." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:954845
Hersa, M. (2015). 'Heljda kao sirovina za pripremu sladovine', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:954845
Hersa M. Heljda kao sirovina za pripremu sladovine [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2015 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:954845
M. Hersa, "Heljda kao sirovina za pripremu sladovine", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:954845