Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Kušter, D. (2016). Uloga filtracije u proizvodnji piva (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:249898
Kušter, Dragutin. "Uloga filtracije u proizvodnji piva." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:249898
Kušter, Dragutin. "Uloga filtracije u proizvodnji piva." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:249898
Kušter, D. (2016). 'Uloga filtracije u proizvodnji piva', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 21.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:249898
Kušter D. Uloga filtracije u proizvodnji piva [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2016 [pristupljeno 21.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:249898
D. Kušter, "Uloga filtracije u proizvodnji piva", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:249898