Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Borović, M. (2016). Kontrola prehrambenih proizvoda u svrhu prehrane oboljelih od celijakije (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:178873
Borović, Mihaela. "Kontrola prehrambenih proizvoda u svrhu prehrane oboljelih od celijakije." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:178873
Borović, Mihaela. "Kontrola prehrambenih proizvoda u svrhu prehrane oboljelih od celijakije." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:178873
Borović, M. (2016). 'Kontrola prehrambenih proizvoda u svrhu prehrane oboljelih od celijakije', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:178873
Borović M. Kontrola prehrambenih proizvoda u svrhu prehrane oboljelih od celijakije [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2016 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:178873
M. Borović, "Kontrola prehrambenih proizvoda u svrhu prehrane oboljelih od celijakije", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:178873