završni rad
Kemijska analiza ulaznih sirovina za proizvodnju Petite beurre keksa i kontrola gotovog proizvoda

Antonija Bok (2017)
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Bok, A. (2017). Kemijska analiza ulaznih sirovina za proizvodnju Petite beurre keksa i kontrola gotovog proizvoda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:134715

Bok, Antonija. "Kemijska analiza ulaznih sirovina za proizvodnju Petite beurre keksa i kontrola gotovog proizvoda." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:134715

Bok, Antonija. "Kemijska analiza ulaznih sirovina za proizvodnju Petite beurre keksa i kontrola gotovog proizvoda." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:134715

Bok, A. (2017). 'Kemijska analiza ulaznih sirovina za proizvodnju Petite beurre keksa i kontrola gotovog proizvoda', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 16.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:134715

Bok A. Kemijska analiza ulaznih sirovina za proizvodnju Petite beurre keksa i kontrola gotovog proizvoda [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2017 [pristupljeno 16.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:134715

A. Bok, "Kemijska analiza ulaznih sirovina za proizvodnju Petite beurre keksa i kontrola gotovog proizvoda", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:134715