Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije Stručni studij Prehrambene tehnologije - redovni studij
Citirajte ovaj rad
Fric, R. (2015). Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417
Fric, Rebeka. "Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417
Fric, Rebeka. "Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417
Fric, R. (2015). 'Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417
Fric R. Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2015 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417
R. Fric, "Utjecaj različitih čimbenika na svojstva slada dobivenog iz heljde", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:888417