završni rad
Ušteda vode pri ispiranju fermentora i provjera mikrobiološke čistoće nakon pranja

Marđokić, Lucija
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Marđokić, L. (2019). Ušteda vode pri ispiranju fermentora i provjera mikrobiološke čistoće nakon pranja (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:277819

Marđokić, Lucija. "Ušteda vode pri ispiranju fermentora i provjera mikrobiološke čistoće nakon pranja." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:277819

Marđokić, Lucija. "Ušteda vode pri ispiranju fermentora i provjera mikrobiološke čistoće nakon pranja." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:277819

Marđokić, L. (2019). 'Ušteda vode pri ispiranju fermentora i provjera mikrobiološke čistoće nakon pranja', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:277819

Marđokić L. Ušteda vode pri ispiranju fermentora i provjera mikrobiološke čistoće nakon pranja [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2019 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:277819

L. Marđokić, "Ušteda vode pri ispiranju fermentora i provjera mikrobiološke čistoće nakon pranja", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:277819

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.