Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Božić, A. (2019). KONTROLA BISTRINE FILTRIRANOG I NEFILTRIRANOG BIJELOG VINA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:406793
Božić, Antonia. "KONTROLA BISTRINE FILTRIRANOG I NEFILTRIRANOG BIJELOG VINA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:406793
Božić, Antonia. "KONTROLA BISTRINE FILTRIRANOG I NEFILTRIRANOG BIJELOG VINA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:406793
Božić, A. (2019). 'KONTROLA BISTRINE FILTRIRANOG I NEFILTRIRANOG BIJELOG VINA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 14.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:406793
Božić A. KONTROLA BISTRINE FILTRIRANOG I NEFILTRIRANOG BIJELOG VINA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2019 [pristupljeno 14.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:406793
A. Božić, "KONTROLA BISTRINE FILTRIRANOG I NEFILTRIRANOG BIJELOG VINA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:406793