Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Fabijanić, I. (2020). MIKROBIOLOŠKA KONTROLA U PROIZVODNJI LEDENOG ČAJA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:597527
Fabijanić, Ivan. "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA U PROIZVODNJI LEDENOG ČAJA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:597527
Fabijanić, Ivan. "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA U PROIZVODNJI LEDENOG ČAJA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:597527
Fabijanić, I. (2020). 'MIKROBIOLOŠKA KONTROLA U PROIZVODNJI LEDENOG ČAJA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:597527
Fabijanić I. MIKROBIOLOŠKA KONTROLA U PROIZVODNJI LEDENOG ČAJA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2020 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:597527
I. Fabijanić, "MIKROBIOLOŠKA KONTROLA U PROIZVODNJI LEDENOG ČAJA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:597527