završni rad
ISKORIŠTAVANJE SIRUTKE - DOSTIGNUĆA I INOVATIVNI NAČINI PRIMJENE

Antić, Anamarija
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Stručni studij Prehrambene tehnologije - redovni studij

Citirajte ovaj rad

Antić, A. (2021). ISKORIŠTAVANJE SIRUTKE - DOSTIGNUĆA I INOVATIVNI NAČINI PRIMJENE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673971

Antić, Anamarija. "ISKORIŠTAVANJE SIRUTKE - DOSTIGNUĆA I INOVATIVNI NAČINI PRIMJENE." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673971

Antić, Anamarija. "ISKORIŠTAVANJE SIRUTKE - DOSTIGNUĆA I INOVATIVNI NAČINI PRIMJENE." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673971

Antić, A. (2021). 'ISKORIŠTAVANJE SIRUTKE - DOSTIGNUĆA I INOVATIVNI NAČINI PRIMJENE', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 09.11.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673971

Antić A. ISKORIŠTAVANJE SIRUTKE - DOSTIGNUĆA I INOVATIVNI NAČINI PRIMJENE [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2021 [pristupljeno 09.11.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673971

A. Antić, "ISKORIŠTAVANJE SIRUTKE - DOSTIGNUĆA I INOVATIVNI NAČINI PRIMJENE", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:673971

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.