Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije Stručni studij Prehrambene tehnologije - redovni studij
Citirajte ovaj rad
Hanžek, E. (2021). UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA SVOJSTVA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PEKTINA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:185687
Hanžek, Emilija. "UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA SVOJSTVA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PEKTINA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:185687
Hanžek, Emilija. "UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA SVOJSTVA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PEKTINA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:185687
Hanžek, E. (2021). 'UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA SVOJSTVA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PEKTINA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 31.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:185687
Hanžek E. UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA SVOJSTVA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PEKTINA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2021 [pristupljeno 31.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:185687
E. Hanžek, "UTJECAJ DODATKA PRAHA ROGAČA NA SVOJSTVA JESTIVIH FILMOVA NA BAZI PEKTINA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:185687