Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Grmek, M. (2022). USPOREDBA LACTOBACILLUS HELUETICUS I LACTOBACICLUS PLANTARUM U PROIZVODNJI KISELIH PIVA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:681581
Grmek, Matej. "USPOREDBA LACTOBACILLUS HELUETICUS I LACTOBACICLUS PLANTARUM U PROIZVODNJI KISELIH PIVA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:681581
Grmek, Matej. "USPOREDBA LACTOBACILLUS HELUETICUS I LACTOBACICLUS PLANTARUM U PROIZVODNJI KISELIH PIVA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:681581
Grmek, M. (2022). 'USPOREDBA LACTOBACILLUS HELUETICUS I LACTOBACICLUS PLANTARUM U PROIZVODNJI KISELIH PIVA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:681581
Grmek M. USPOREDBA LACTOBACILLUS HELUETICUS I LACTOBACICLUS PLANTARUM U PROIZVODNJI KISELIH PIVA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2022 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:681581
M. Grmek, "USPOREDBA LACTOBACILLUS HELUETICUS I LACTOBACICLUS PLANTARUM U PROIZVODNJI KISELIH PIVA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:681581