KVALITETA I SENZORSKA SVOJSTVA TAMNO PRŽENE KAVE
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Radan, K. (2022). KVALITETA I SENZORSKA SVOJSTVA TAMNO PRŽENE KAVE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:748291
Radan, Katarina. "KVALITETA I SENZORSKA SVOJSTVA TAMNO PRŽENE KAVE." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:748291
Radan, Katarina. "KVALITETA I SENZORSKA SVOJSTVA TAMNO PRŽENE KAVE." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:748291
Radan, K. (2022). 'KVALITETA I SENZORSKA SVOJSTVA TAMNO PRŽENE KAVE', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 10.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:748291
Radan K. KVALITETA I SENZORSKA SVOJSTVA TAMNO PRŽENE KAVE [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2022 [pristupljeno 10.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:748291
K. Radan, "KVALITETA I SENZORSKA SVOJSTVA TAMNO PRŽENE KAVE", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:748291
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.