završni rad
SPEKTROMETRIJSKE I KROMATOGRAFSKE METODE U PROIZVODNJI PIVA

Bedeniković, Kristina
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Bedeniković, K. (2023). SPEKTROMETRIJSKE I KROMATOGRAFSKE METODE U PROIZVODNJI PIVA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:658138

Bedeniković, Kristina. "SPEKTROMETRIJSKE I KROMATOGRAFSKE METODE U PROIZVODNJI PIVA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:658138

Bedeniković, Kristina. "SPEKTROMETRIJSKE I KROMATOGRAFSKE METODE U PROIZVODNJI PIVA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:658138

Bedeniković, K. (2023). 'SPEKTROMETRIJSKE I KROMATOGRAFSKE METODE U PROIZVODNJI PIVA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:658138

Bedeniković K. SPEKTROMETRIJSKE I KROMATOGRAFSKE METODE U PROIZVODNJI PIVA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2023 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:658138

K. Bedeniković, "SPEKTROMETRIJSKE I KROMATOGRAFSKE METODE U PROIZVODNJI PIVA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:658138

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.