Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Carević, N. (2016). Obrada i kontrola kvalitete vode za proizvodnju piva Carlsberg Croatia d.o.o. (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:397400
Carević, Neda. "Obrada i kontrola kvalitete vode za proizvodnju piva Carlsberg Croatia d.o.o.." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:397400
Carević, Neda. "Obrada i kontrola kvalitete vode za proizvodnju piva Carlsberg Croatia d.o.o.." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:397400
Carević, N. (2016). 'Obrada i kontrola kvalitete vode za proizvodnju piva Carlsberg Croatia d.o.o.', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 26.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:397400
Carević N. Obrada i kontrola kvalitete vode za proizvodnju piva Carlsberg Croatia d.o.o. [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2016 [pristupljeno 26.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:397400
N. Carević, "Obrada i kontrola kvalitete vode za proizvodnju piva Carlsberg Croatia d.o.o.", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:397400