Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Gjuračić, D. (2016). Fizikalno-kemijske karakteristike različitih vrsta meda hrvatskog i slovenskog podrijetla (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:069454
Gjuračić, Dijana. "Fizikalno-kemijske karakteristike različitih vrsta meda hrvatskog i slovenskog podrijetla." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:069454
Gjuračić, Dijana. "Fizikalno-kemijske karakteristike različitih vrsta meda hrvatskog i slovenskog podrijetla." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:069454
Gjuračić, D. (2016). 'Fizikalno-kemijske karakteristike različitih vrsta meda hrvatskog i slovenskog podrijetla', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:069454
Gjuračić D. Fizikalno-kemijske karakteristike različitih vrsta meda hrvatskog i slovenskog podrijetla [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2016 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:069454
D. Gjuračić, "Fizikalno-kemijske karakteristike različitih vrsta meda hrvatskog i slovenskog podrijetla", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:069454