undergraduate thesis
PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA

Majhen, Lina
Karlovac University of Applied Sciences
The Department of Food Processing Technology

Cite this document

Majhen, L. (2019). PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083

Majhen, Lina. "PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083

Majhen, Lina. "PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083

Majhen, L. (2019). 'PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 31 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083

Majhen L. PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2019 [cited 2020 October 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083

L. Majhen, "PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083

Islandora Bookmark - Please login to use this feature