undergraduate thesis
CHANGES OF PHYSICAL PROPERTIES OF "GOLDEN DELICATION" TIMES TIME OF STORAGE ON DIFFERENT TEMPERATURE BACKS

Lina Majhen (2019)
Karlovac University of Applied Sciences
The Department of Food Processing Technology
Cite this document

Majhen, L. (2019). PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083

Majhen, Lina. "PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083

Majhen, Lina. "PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083

Majhen, L. (2019). 'PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 18 January 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083

Majhen L. PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2019 [cited 2020 January 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083

L. Majhen, "PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083

Islandora Bookmark - Please login to use this feature