Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Majhen, L. (2019). PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083
Majhen, Lina. "PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083
Majhen, Lina. "PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083
Majhen, L. (2019). 'PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083
Majhen L. PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2019 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083
L. Majhen, "PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083