undergraduate thesis
PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA

Majhen, Lina
Karlovac University of Applied Sciences
The Department of Food Processing Technology

Cite this document

Majhen, L. (2019). PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA (Undergraduate thesis). Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083

Majhen, Lina. "PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083

Majhen, Lina. "PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083

Majhen, L. (2019). 'PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083

Majhen L. PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2019 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083

L. Majhen, "PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083

Please login to the repository to save this object to your list.