Karlovac University of Applied Sciences The Department of Food Processing Technology
Cite this document
Majhen, L. (2019). PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA (Undergraduate thesis). Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083
Majhen, Lina. "PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083
Majhen, Lina. "PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA." Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083
Majhen, L. (2019). 'PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA', Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083
Majhen L. PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA [Undergraduate thesis]. Karlovac: Karlovac University of Applied Sciences; 2019 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083
L. Majhen, "PROMJENE FIZIKALNIH SVOJSTAVA JABUKE " ZLATNI DELIŠES" TIJEKOM VREMENA SKLADIŠTENJA NA RAZLIČITIM TEMPERATURNIM REŽIMIMA", Undergraduate thesis, Karlovac University of Applied Sciences, Karlovac, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:826083