završni rad
Analiza ozljeda na radu u tvornici za proizvodnju i promet sladoleda i smrznute hrane Ledo

Jozipović, Marijan (2016)
Veleučilište u Karlovcu
Odjel sigurnosti i zaštite

Citirajte ovaj rad

Jozipović, M. (2016). Analiza ozljeda na radu u tvornici za proizvodnju i promet sladoleda i smrznute hrane Ledo (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:786048

Jozipović, Marijan. "Analiza ozljeda na radu u tvornici za proizvodnju i promet sladoleda i smrznute hrane Ledo." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:786048

Jozipović, Marijan. "Analiza ozljeda na radu u tvornici za proizvodnju i promet sladoleda i smrznute hrane Ledo." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:786048

Jozipović, M. (2016). 'Analiza ozljeda na radu u tvornici za proizvodnju i promet sladoleda i smrznute hrane Ledo', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 15.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:786048

Jozipović M. Analiza ozljeda na radu u tvornici za proizvodnju i promet sladoleda i smrznute hrane Ledo [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2016 [pristupljeno 15.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:786048

M. Jozipović, "Analiza ozljeda na radu u tvornici za proizvodnju i promet sladoleda i smrznute hrane Ledo", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:786048

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.