Veleučilište u Karlovcu Odjel sigurnosti i zaštite
Citirajte ovaj rad
Jozipović, M. (2016). Analiza ozljeda na radu u tvornici za proizvodnju i promet sladoleda i smrznute hrane Ledo (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:786048
Jozipović, Marijan. "Analiza ozljeda na radu u tvornici za proizvodnju i promet sladoleda i smrznute hrane Ledo." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:786048
Jozipović, Marijan. "Analiza ozljeda na radu u tvornici za proizvodnju i promet sladoleda i smrznute hrane Ledo." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:786048
Jozipović, M. (2016). 'Analiza ozljeda na radu u tvornici za proizvodnju i promet sladoleda i smrznute hrane Ledo', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:786048
Jozipović M. Analiza ozljeda na radu u tvornici za proizvodnju i promet sladoleda i smrznute hrane Ledo [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2016 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:786048
M. Jozipović, "Analiza ozljeda na radu u tvornici za proizvodnju i promet sladoleda i smrznute hrane Ledo", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:786048