Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Horvat, I. (2017). Utjecaj temperature skladištenja na promjenu aromatskog profila jabuke sorte "Zlatni delišes" (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:662855
Horvat, Ivana. "Utjecaj temperature skladištenja na promjenu aromatskog profila jabuke sorte "Zlatni delišes"." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:662855
Horvat, Ivana. "Utjecaj temperature skladištenja na promjenu aromatskog profila jabuke sorte "Zlatni delišes"." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:662855
Horvat, I. (2017). 'Utjecaj temperature skladištenja na promjenu aromatskog profila jabuke sorte "Zlatni delišes"', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:662855
Horvat I. Utjecaj temperature skladištenja na promjenu aromatskog profila jabuke sorte "Zlatni delišes" [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2017 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:662855
I. Horvat, "Utjecaj temperature skladištenja na promjenu aromatskog profila jabuke sorte "Zlatni delišes"", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:662855