završni rad
ODREĐIVANJE SORBINSKE KISELINE U MLIJEČNIM PROIZVODIMA HPLC METODOM

Ugarčina, Nikolina
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Ugarčina, N. (2021). ODREĐIVANJE SORBINSKE KISELINE U MLIJEČNIM PROIZVODIMA HPLC METODOM (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:665347

Ugarčina, Nikolina. "ODREĐIVANJE SORBINSKE KISELINE U MLIJEČNIM PROIZVODIMA HPLC METODOM." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:665347

Ugarčina, Nikolina. "ODREĐIVANJE SORBINSKE KISELINE U MLIJEČNIM PROIZVODIMA HPLC METODOM." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:665347

Ugarčina, N. (2021). 'ODREĐIVANJE SORBINSKE KISELINE U MLIJEČNIM PROIZVODIMA HPLC METODOM', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 20.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:665347

Ugarčina N. ODREĐIVANJE SORBINSKE KISELINE U MLIJEČNIM PROIZVODIMA HPLC METODOM [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2021 [pristupljeno 20.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:665347

N. Ugarčina, "ODREĐIVANJE SORBINSKE KISELINE U MLIJEČNIM PROIZVODIMA HPLC METODOM", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:665347

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.