Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Jotić, K. (2019). PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135
Jotić, Karla. "PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135
Jotić, Karla. "PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135
Jotić, K. (2019). 'PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135
Jotić K. PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2019 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135
K. Jotić, "PH VRIJEDNOSTI FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:091135