Veleučilište u Karlovcu Odjel prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Novosel, D. (2021). UTJECAJ VAKUUMA NA PROIZVODNJU MARINADA ZA MESO (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:900246
Novosel, Daniel. "UTJECAJ VAKUUMA NA PROIZVODNJU MARINADA ZA MESO." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:900246
Novosel, Daniel. "UTJECAJ VAKUUMA NA PROIZVODNJU MARINADA ZA MESO." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:900246
Novosel, D. (2021). 'UTJECAJ VAKUUMA NA PROIZVODNJU MARINADA ZA MESO', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:900246
Novosel D. UTJECAJ VAKUUMA NA PROIZVODNJU MARINADA ZA MESO [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2021 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:900246
D. Novosel, "UTJECAJ VAKUUMA NA PROIZVODNJU MARINADA ZA MESO", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:900246